Aleyna Tilki’nin argümanlı tarzı!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
Aleyna Tilki, geçtiğimiz temmuz ayında Amerikan müzik mecmuası Billboard’a röportaj vermiş, akabinde Instagram hesabından odasında iç çamaşırlarıyla objektif karşısına geçtiği bir pozunu yayınlamıştı. Müzikçi, toplumsal medyada paylaşımına gelen reaksiyonlara ise “Fotomu muhafazakarlık ismi altında eleştirenler; hiç biriniz muhafazakar değilsiniz. Algınız bundan evvelki gün bir Türk hanımı olarak Billboard’a verdiğim röportajı değil, son fotoğrafıma tepki veriyorsa ilgi alanınız muvaffakiyet değil, iç çamaşırımdır. Hakikaten pak bir yerden muhafazakar olanlara hürmetim derin ve sonsuzdur. Dedelerimi, anane babaannelerimiz bize değerli şeyler öğretti. Onların ortamında inanın iç çamaşırıyla gezmiyorum. Aahte muhafazakarlarla bir iç çamaşır partisi yapmak isterim” karşılığını vermişti.

“İNSANLARIN OLUMLU NİYETLERİ MEMNUN EDİYOR”

Ünlü müzikçi, geçtiğimiz günlerde de Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Objektiflere poz veren Tilki, “Şarkımız çok hoş gidiyor ve fazlaca olumlu yansılar alıyorum. İnsanların olumlu niyetleri beni keyifli ediyor” demişti.

“YORUMLAR OLAĞAN DEĞİL”

Aleyna Tilki, toplumsal medyadan paylaştığı ve birfazlaca tenkit aldığı pozlarıyla alakalı da şu biçimde konuşmuştu:

Eğer beni düşünüyorlarsa acayip acayip yorumlarda bulunmazlar. Benim psikolojimi düşünüyorlar lakin kimilerinin kendi söylemiş oldukleri ve yaptıkları yorumlar da olağan değil. Bence fotoğraflarda abartı hiç bir şey yok.

TÜM BAKIŞLARI ÜZERİNE TOPLADI

22 yaşındaki ünlü isim, tüm bunların akabinde Etiler’de yer alan bir yerden çıkarken görüntülendi. Çıkışta yanındaki bir arkadaşının fotoğraflarını çeken Tilki, basın mensuplarının sorulara karşılık vermemeyi tercih etti. Küçük eteğiyle bakışları üzerinde toplayan genç müzikçi, kendi aracını süren erkek arkadaşı ile ilgili olarak, “Şoförünüz mü? Yerden birlikte çıktınız?” sorularını da karşılıksız bıraktı.

Aleyna Tilki, çabucak sonrasında oradan ayrılarak, soluğu erkek arkadaşı ile Emirgan’daki diğer bir yerde aldı.