Demet Özdemir’den ‘güzel hava’ paylaşımı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Müzikçi Oğuzhan Koç, 14 Şubat’ta Demet Özdemir’e evlenme teklifi etmişti. Sakiler Kümesi’nin da müzikleriyle eşlik ettiği tertipte, ‘Dünyadan Uzak’ müziğiyle Koç’un evlilik teklifine Özdemir ‘Evet’ demişti.

“NET BİR KARAR VERMEDİK”
Memnun beraberlikleri devam eden ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda Beyoğlu’nda objektiflere yansımış ve muhabirlerin “Düğün tarihiniz aşikâr oldu mu? ‘Çeşme’de olacak’ formunda savlar çıktı, gerçek mu?” sorusuna karşılık vermişti. Koç, “hemen çabucak aşikâr değil” karşılığını vererek, kelam konusu haberleri yalanlamıştı.

Akabinde kelama giren Özdemir ise “Benim yeni bir dizi projem başlıyor. Oğuzhan’ın da albümü var aslına bakarsan, o da hazırlık sürecinde. Bu yüzden daha net bir karar vermedik” demişti.

1.2 MİLYON TL!
Oğuzhan Koç’un Sevgililer Günü’ndeki evlenme teklifi için aldığı yüzüğün sorulması üzerine 30 yaşındaki hoş, “Bakın saklıyorum, bakılırsamezsiniz. Âlâ geceler arkadaşlar” dedi ve kendilerini bekleyen araca binmişti.

Müzikçi, magazin gündemine damga vuran evlilik teklifi için kesenin ağzını açmış, aldığı yüzüğün detayları ortaya çıkmıştı. TV8’de ekranlara gelen ‘2. Sayfa’ programında yer alan habere nazaran, Oğuzhan Koç, diz çökerken elinde duran dört karatlık özel tasarım tektaş yüzük için 1 milyon 200 bin TL ödemişti.

YENİ POZ
Düğün haberlerinin yanı sıra toplumsal medya paylaşımlarıyla da isminden kelam ettiren Demet Özdemir, son olarak 14.9 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yeni pozlarını peş peşe yayınladı.

Toplumsal medyayı faal olarak kullanan oyuncu, çimenlerin üzerinde ve aynadan çekilen karelerine, “Güzel hava” iletisini yazdı.

“GÜZELLER GÜZELİ”
Tarzıyla takipçilerinden tam not alan Özdemir’e, “Hava hoş olunca senin de havan öteki bir hoş oluyor”, “Güzeller güzeli” ve “Ayna ayna söyle bana varmı benden daha hoşu bu dünyada? Hayır yok natürel ki” üzere yorumlar yapıldı. Oğuzhan Koç da nişanlısının fotoğraflarına kayıtsız kalamayarak, kalp emojileriyle Özdemir’e yorum yaptı.

Hoş oyuncunun bu gönderisi, kısa müddette 238 bin beğeni ve 3 bine yakın yorum alarak toplumsal medyada gündem olmayı başardı.

45 BİN TL’LİK PARTİ ELBİSESİ
Öte yandan Demet Özdemir, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi ve arkadaşlarıyla bir arada 30’uncu yaşını kutlamıştı.

Birinci bakışta sade bir elbise tercih ettiği düşünülen Demet Özdemir’in derin sırt dekoltesini gorenler gözlerini alamamıştı. Oyuncunun tercih ettiği fiyonk ayrıntılı elbisenin fiyatı 45 bin 600 TL, gümüş renk kalın topuklu ayakkabı ise 5 bin 600 TL bedelinde olduğu ortaya çıkmıştı.

BİLEKLİĞİ, ELBİSESİNİN FİYATINA RAKİP
Ünlü ismin tercih ettiği aksesuarları da en az kıyafeti kadar dikkat çekmişti. Sade aksesuarlar yeğleyen Özdemir’in küpesi 19 bin 700, bilekliği ise 42 bin 300 TL olduğu ortaya çıkmıştı.

Oyuncunun toplam kombinin fiyatı ise 113 bin 200 TL kıymetindeydi.

AŞK TAKTİKLERİ KARŞILIĞI
Özdemir, geçtiğimiz günlerde ise ‘Aşk Tatikleri’ sinemasının ikincisinin olup olmayacağına dair sorulara, “Kesin bir imzamız, bir şeyimiz olmadığı için bir şey söylemeyeyim. Ben de Instagram’da okudum bu biçimde bir şey, insanların istediklerini biliyorum lakin net bir şey söylemek istemiyorum. Kimseyi de sıkıntı durumda bırakmak istemiyorum” karşılığını vermişti.