Dershaneye giden genç kız köpek saldırısına uğradı

bencede

New member
Yıldız Mahallesi’nde ikamet eden 19 yaşındaki Hilal Karakuş, sabah saatlerinde dershaneye gitmek için konutundan çıktı.

Karakuş, bir süre daha sonra karşılaştığı sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Genç kızın çağlıkları üzerine gelen mahalle sakinleri, köpekleri bölgeden uzaklaştırdı. Köpeklerin saldırısı, bir kişi tarafınca cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

“KÖPEKLER BİR ANDA BENİ GAYE SEÇTİ”

Saldırıya uğrayan Hilal Karakuş, konuttan biraz uzaklaştıktan daha sonra köpeklerle karşılaştığını söylemiş oldu. Köpeklerden kurtulmak için kaldırıma çıktığını anlatan Karakuş, “Ancak köpekler bir anda beni amaç seçti. Olduğum yerde durdum, çabucak sonrasında köpeklerden biri bana dokununca kaçmak istedim fakat fazlaca oldukları için kaçamadım. Yoldan geçen bir kişi beni kurtardı.” dedi.

“KÖPEKLERİN ÖNÜNE ATLADIM VE KURTARDIM”

Köpeklere müdahale eden mahalle sakinleri Hakkı Özdemir de sabah işe gitmek için konuttan çıktığını belirterek, “Bir kız çocuğunun telefonla görüşerek geldiğini gördüm, köpekler ona hakikat hareketlendi ve saldırdılar. Kızımıza yardımcı olmak amacıyla köpeklerin önüne atladım ve kurtardım. Biz olmasaydık daha berbat durumlar yaşanabilirdi. İnşallah tekrar bu biçimde durumlarla karşılaşmayız.” sözlerini kullandı. Öte yandan şikayet üzerine gelen Boyabat Belediyesi takımları, mahallede kimi hayvanseverler tarafınca yapılan köpek kulübelerini kaldırdı.