Survivor Berkan Karabulut, Gökhan Keser’den özür diledi!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz hafta Yağmur Banda’nın elenmesinin akabinde 18 yarışmacının kaldığı Survivor 2022’de kadrolar değişti. Ünlüler ve gönüllüler, artık kırmızı ve mavi ekip olarak All Star’da çaba edecek. Yarışın imalcisi ve sunucusu Acun Ilıcalı, yeni grupları acil durum kurulunda deklare etti.

“SURVİVOR’IN SON DEĞİŞİKLİĞİ DEĞİL”

Ünlü televizyoncu, “Bu akşam ekiplerdeki değişikliği söylemiş olduğim vakit şaşıracaksınız. ‘Olmaz’ söylemiş olduğiniz, kestirim etmediğiniz kimi değişiklikler olacak. Burası Survivor, burada herkes değişiklikleri kabul etmek zorunda. Seyirci oylamasındaki sonuca bakılırsa grupların değişiklik yaşaması istikametinde kullanılan oy yüzde 55. Yani bakıldığında 55’e 45’lik bir durum var. Geçen yıl da buna benzeri bir durum oldu. Şu anda yapacağımız değişlik Survivor’ın son değişikliği değil. İleriki periyotta de ekip değişikliği olabilir. Vaktinde bir ekibin yok olduğunu gördük, yarış kişisele döndü. Bu sene için açıkçası seyircimizden aldığımız bir ileti var, buna bakılırsa değişiklik yapacağız” dedi.

ALL STAR’DA YENİ PERİYOT BAŞLADI

Ilıcalı, bayanlarda Ayşe, Nagihan ve Sude’nin, erkeklerde ise Gökhan, Parviz, Anıl ve Avatar Atakan’ın ekip değiştiren isimler olduğunu duyurdu. Buna göre Survivor’ın yeni kadroları şöyleki oluştu:

Kırmızı Ekip: Barış Murat Yağcı, Adem Kılıçcı, Batuhan Karacakaya, Gökhan Keser, Anıl Berk Baki, Sema Aydemir, Merve Aydın, Sude Burcu, Ayşe Yüksel

Mavi Kadro: Berkan Karabulut, Ogeday Girişken, Hikmet Tuğsuz, Parviz Abdullayev, Çağan Atakan Arslan, Seda Ocak, Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik, Nagihan Karadere

“KALBİNİ KIRDIĞIM BİRİ VAR”

Büyük şaşkınlık yaşayan yarışmacılar, eski grup arkadaşlarıyla vedalaşırken duygusal anlar yaşadı. Bu isimlerden biri de Berkan oldu.

“Herkes buradayken bir şey söylemek istiyorum” diyen yarışmacı, şu açıklamayı yaptı:

3.5 aydır daima birlikte gayret ediyoruz. Ufak da olsa birinizin kalbini kırdıysam özür dilerim. Kalbini kırdığını düşündüğüm biri var. Ondan özür dilemek isterim. Gökhan, bundan 1.5 ay önceydi. Tahminen biraz sert konuşmuştum. bu biçimde o denli hissediyordum. Şu an artık konuşuyoruz, bir ortadayız. Ne kinim, ne öfkem, ne kibir… hiç bir durumum yok. Senden özür dilemek istedim.

Bu kelamların akabinde iki isim sarıldı ve ortalarındaki buzları eritti. Gökhan, eski kadro arkadaşına “Ben de senden özür dilerim” dedi.

İŞTE O TARTIŞMA

Berkan, 1.5 ay evvel yaşanan gerginlikte, “Yakın arkadaşın Yasin (Obuz) geldi erzağını ayırmak istediğini söylemiş oldu. Sen de onun arkadaşına sığındın” demişti. “Sığındın” sözüne reaksiyon gösteren Gökhan’ın “Düzgün konuş” ikazına ise “Gördüğümü söylüyorum. Oyunda mahrum, adada mahrum, hiç bir şeyde yoksun” karşılığını vermişti.