SURVİVOR’A VEDA EDEN İSİM! 5 Nisan Survivor’da ödül oyununu hangi ekip kazandı?

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Survivor All Star yarışında ödül oyunu heyecanı ekrana geldi. Oyunun kazananı hem doyacak birebir vakitte eğlenecek. 5 Nisan Survivor’da mükafatın çabucak akabinde adaya veda eden isim aşikâr oluyor. İşte, Survivor’da yaşananlar…

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ EKİP KAZANDI?

Dokunulmazlıkların ardından merakla beklenen ödül uğraşı gerçekleşti. Oyunun mükafatı ise: İki lüks araçla sokak lezzetlerinin sunulduğu yere gidiliyor. Kazanan grup yarışmacıları burada sosisli sandviç, tantuni, lokma yiyebilecek. Öbür yandan yarışmacılara ise sokak müzisyenleri eşlik edecek.

bununla birlikte kazanan grup ailelerinin hesaplarına tıpkı menü tanımlanacak. Ödül esnasında ise fotoğraf makinesi üzere eserler de kullanılabilecek.

Ödül oyununun bayanlar etabını ünlüler kazandı. Erkeklerde kazanan da gönüllüler oldu. İki kadro da best off’da en uygunları ile uğraş etti. Parviz’in sayısı ile oyunun kazananı ünlüler oldu.

Oyunun akabinde Parviz’in Ogeday’a hitaben ‘kürekçi değil kick boksçu var burada!’ sözünü kullanımının akabinde gergin anlar yaşandı. Ogeday ile Parviz ortalarında mevzuyu konuşarak tansiyonu sonlandırdı.

Anıl ile Nagihan içinde da, itiraz ve Nagihan’ın sakatlığına dair yeni bir tartışma gerçekleşti.

NİSA’NIN SAVI ADA KURULUNU KARIŞTIRDI

Acun Ilıcalı, ”Şimdi senin dürüstlüğüne inanarak bir şey soracağım. Karşılığın eminim bilmiyorum olmayacak Nagihan’la ilgili argüman ettiğin mevzuyu, senelerca Çek Cumhuriyeti’nde hayatış genç kız olarak bir yerde okumuş olamazın, kendin uydurmuş olamazsın. Sen bu iddiayı nereden duydun?” dedi.

Nisa ise cevap olarak, ”Hem karşı kadrodan duydum tıpkı vakitte kendi grubumdan duydum. Survivor’ın yüzde 99’u söylüyor aslına bakarsanız.” tabirlerini kullandı. Ilıcalı’nın ısrarlı soruları üzerine ise ”Bu iddiayı Hikmet ağabeyden duymuştum. Ancak tam açıklamasını daha uygun söyleyebilir.” dedi.

Hikmet, ”Dopingden ceza aldığını değil de dilekçe yazarak sporu bıraktığını söylemiş oldum.” diyerek ”Sporu bıraktığı vakit dilekçe veriyor bu türlü sporu bırakması dedim.”

Acun Ilıcalı, Nisa’ya savının yanlış olduğunu ve hakikat yapmadığını belirtti. Evrim de ‘Oyun alanındaki kameraların incelenmesini istedi ve ‘İçim içimi yiyor’ dedi. Hikmet’in ‘dopingden yakalandı’ söylemiş olduğini belirtti. İhale Nisa’ya kalmasın, ben bunu duydum.” dedi.

Ilıcalı yarışmacıların birbirlerinin geçmişleri hakkında konuşmalarını yasakladıklarını belirterek “İnsanları geçmişi ile vurmak, bel altı vurmaktır. Artık senin de geçmişine gitsek, konuşacak tezler bulabiliriz değil mi? Geçmişiniz ile konuşmayı katiyetle yasaklıyorum. Bu bel altı vurmaktır.” dedi.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor’da bu haftanın eleme adayları; Ardahan, Gökhan, Gizem ve Barış oldu. Elenen isim Ardahan oldu.