Pelin Akil: İkiz çocuk sahibi olmak inanılmaz bir şey

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Devir işlerinin kendisinin hayli heyecanlandırdığını belirten Pelin Akil, “Dizi için hala at biniciliği dersleri alıyorum. Eğitimin sonu yok. Bu rol bana birinci geldiğinde, periyot işlerini de sevdiğim için fazlaca heyecanlandım. O kostümleri birinci giydiğimde aynada kendime baktım ve ‘Bu ben miyim, neler çıkacak sanki?’ dedim. Tarih öğrenmek için yalnızca sinemalar ve diziler kâfi değil. Gerçekleri yansıttığı sürece tarihi dizilerin, hem uygunlaştırma birebir vakitte bir şeyler öğrenme manasında hayli kıymetli olduğunu düşünüyorum” halinde konuştu.

“DOKTOR MONİTÖRE BAKAKALMIŞTI”
“Çocuklarıma verebileceğim en büyük zenginlik, ileriye taşıyabileceğiniz sevgi. Onu vermeye çalışıyorum. Onlarla kaliteli, hoş vakit geçirmeye çalışıyorum elimden geldiğince” dedi.

35 yaşındaki hoş, ikiz çocuklarının olacağını öğrendikleri anı paylaştı: İkiz sahibi olmak inanılmaz bir şey. İkiz çocuklarımızın olacağını fazlaca geç öğrendik, tek biliyorduk. O öğrendiğimiz anı fazlaca net hatırlıyorum. Hekim monitöre bakakalmıştı. Hızı düştü, morali bozuldu. Anıl’la birbirimize bakıyoruz. ‘Herbiçimde makûs bir şey söyleyecek’ diye düşündük. Sonunda ‘İkiziniz olacak’ dedi. Anıl da ikiz, epeyce keyifli olduk. İkiz çocuk sahibi olmak fazlaca güç ve hayli emek isteyen bir şey. Birinci başlarda anlamadık. Lakin daha sonra ‘Allah’tan ikiz oldu’ diyoruz. İki tane kız çocuğum olması beni motive ediyor, bundan dolayı memnun hissediyorum. En epeyce istediğim şey, ayakları üzerinde durmaları. En dikkat ettiğim ve özendiğim, kuvvetli ayakları üzerinde duran, iki tane kızım olsun. Kimseye gereksinimleri olmadan. İkisi birbirinin elini tutarak hangi mevzuda hevesleri, yetenekleri var ise, neyde keyifli olacaklarsa onu yapmaları.

‘ARKA SIRADAKİLER’ AÇIKLAMASI
Oyunculuk mesleğine ‘Arka Sıradakiler’ dizisiyle başlayan Pelin Akil, “Çok başarılı bir işti. Sahiden art sıradaki çocukların hayatlarını anlatan bir öyküsü vardı. bir daha yapılsa bir daha izlenirmiş üzere geliyor. Zira bu kıssalar devam ediyor. Art Sıradakiler’den daha sonra kaç tane iş yaptım, hala Zehra diyorlar” yorumunda bulundu.

“ANIL’LA BİRBİRİMİZİ ÇOK DESTEKLİYORUZ”
Kendisi üzere oyuncu olan eşi Anıl Altan ile birbirlerini fazlaca beslediklerini söyleyen sempatik oyuncu, “aslına bakarsanız eşimle daha evvelden çok yakın arkadaşlığımız vardı, daha sonra evlilik oldu. Birbirimizi hayli destekliyoruz. birlikte çalıştığımız fazlaca vakit oluyor. Çok büyük bir artı bence” dedi.

“BİR ŞEYLER OLACAK”
Müzik söylemeyi epey sevdiğini söyleyen Pelin Akil, “O kadar fazlaca seviyorum ki bu yalnızca duşta kendi kendime söylemekle kalmasın istiyorum. Bir şey olacak fakat gerçek vakit ne zamansa” tabirlerini kullandı.

“NELER YAZIYORLAR NELER!”
Toplumsal medyada yapılan acımasız tenkitlere evvelinde fazlaca üzüldüğünü lisana getiren Akil, “Tanınır olmak, göz önünde olmak… Çocukları paylaşmak konusunda kimi vakit hala gelgit yaşıyorum. Ben paylaşıyorum lakin paylaşmayı epey seviyorum. Nasıl paylaşmayayım? İnsanın ortasından taşıyor. Bir şey anlatmak istersin ya, o denli. Görüntüler spontane olduğu üzere akıyor lakin daha sonra montajda gördüğüm vakit ‘Acaba buraya bir şey derler mi, ederler mi, yanlış bulurlar mı?’ diye düşünüyorum. Aslında yanlış bir şey yok, her şey her yere çekiliyor. O kadar kolay ki. Örneğin, bir kızım daha epeyce benim kucağıma geliyor, başkası de daha epey babaya gidiyor diyelim. Genelde de fotoğraflarda o benim kucağımda oluyor. Neler yazıyorlar neler! ‘O çocuğun günahı ne, öteki çocuğun günahı ne, sen nasıl bir annesin, ileride o fotoğrafları gördüğü vakit o çocuk üzülmeyecek mi ‘Ben niye annemin kucağında değilim?’ üzere şeyler. Bir orta canım buna da fazlaca sıkılıyordu. Artık artık alıştım. niçinini ben bildiğim için içim hayli rahat” dedi.