Pınar Deniz: Dal ‘sıfır vücut ol’ dediği için olmam!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Yargı’da Avukat Ceylin karakterine hayat veren hoş oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz gün alışveriş tipine çıktığı Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.

Deniz, avukatlık mesleğinin de oyunculuk kadar güç olduğunu söyleyerek, “Dizi hoş gidiyor, reytingler yüksek. Herkes severek izliyor, o yüzden epeyce memnunum. Uzun müddettir hiç televizyon izlemeyip bizim işi izliyor beşerler, memnun oluyorum. Avukat rolünü özümsedim, yakında avukat olarak çıkabilirim sahiden. Avukat arkadaşlarıma daima danışıyordum. Sıkıntı bir meslek” tabirlerini kullandı.

“OYUNCULUK KOLAY BİR İŞ DEĞİL”
Genç oyuncu, ‘Avukatlık mı yoksa oyunculuk mu daha sıkıntı?” sorusu üzerine ise “Yani şöyleki; oyunculuk güç bir meslek. Dışarıdan kolay üzere görünüyor lakin sahiden tüm ömrünü alan ve ben ruhsal olarak karakterin ortasında hissetmeyi seven biri olduğum için hayli güç meslek. Oyunculuk o denli kolay bir iş değil, oyuncu olmak isteyenlere söylüyorum” formunda konuştu.

Deniz, ayrıyeten geçtiğimiz günlerde ‘hanımı ezen, hor goren projelerde yer almıyorum” halindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine, bunu prensip edindiğini ve televizyon işlerinde bu duruma daha hayli dikkat ettiğini belirterek şöyleki konuştu:

“Bu bir prensip sorunu, senaryoları okurken buna dikkat ediyorum, bilhassa televizyon işlerinde. Daima bunu söylüyormuşum üzere görünüyor lakin o denli değil. Söylemeye çalıştığım şey, şiddetin olduğu bir işin ortasında olmayacağım değil, şiddeti güzelleyen bir işin ortasında olmayacağım. Yoksa hayatta savaş, şiddet, taciz var maalesef. Yalnızca bunları güzelleyen bir işin ortasında olmak benim ruhuma uygun değil. o üslup projeler seçmiyorum.”

“KARAKTERİM 40 KİLOYA DÜŞECEKSE, DÜŞERİM”
Ünlü oyuncu, bilhassa bayan oyuncuların kimi birtakım dalda rol için fiziki olarak baskılara maruz kaldığını anlatıp, “Bu kişinin nasıl hissettiği ve yolunu nasıl çizdiği ile alakalı bir şey. Ben hiç bir vakit, hayatımın hiç bir periyodunda o denli hissetmedim. Sıfır vücut de değilim bu ortada. Şayet rol bunu gerektiriyorsa olurum, ancak sadece dal ‘sen sıfır vücut olmalısın’ dediği için bunu bir daha yapmayacağım, kabul etmeyeceğim bu dayatmaları. O büsbütün karakterimle ilgili. Karakterim 40 kiloya düşecekce düşerim, ‘sektör seni ince görmek istiyor’ fikrine inanmıyorum” dedi.

“İLİŞKİM YOK”
Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Yiğit Kirazcı ile yollarını ayırdıktan daha sonra avukat Nail Gönenli ile aşk yaşadığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını, işine konsantre olduğunu söyleyip “hiçbir alakam yok şu an, büsbütün işimdeyim ve işimi yapmak istiyorum” tabirlerini kullandı.