Telefonunu takside unutan Dilek Oş isyan etti!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bir devrin en epeyce konuşulan dizilerinden ‘Ekmek Teknesi’nde (2002–2005) hayat verdiği ‘Sonnur’ karakteriyle hafızalarda yer edinen, yıllardır ekranlardan uzak olan İstek Oş, evvelki gün City’s Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı.

“KARAKOLDA BENDEN DAHA OYUNCU ÇIKTI”

Önüne bağladığı sırt çantasına sıkı sıkıya sarılmış biçimde görüntülenen oyuncu, çantasını niye bu türlü taşıdığını anlattı.

İstek Oş, “Sürekli taksi kullanan birisiyim lakin artık takside bir şey unutmayın. Taksiciler geri vermiyor. Takside telefonumu unuttum, peşinden koşarken beni aynadan görüyordu fakat durmadı gitti. Ben de karakolu aradım, karakolda benden daha oyuncu çıktı; ‘arabayı yıkamaya verdim, orada almışlardır ya da diğer müşteri almıştır’ dedi” biçiminde konuştu.

“YAĞMURLU HAVADA OTOMOBİLİNİ YIKAMAYA VERMİŞ”

O taksiciye hakkını helal etmediğini belirten İstek Oş, “Bu taksicilerin yeni yalanıymış, aslında o gün hava da yağmurluydu. Yağmurlu havada otomobilini yıkamaya vermiş” açıklamasını yaptı.

“İYİ TAKSİCİLER ARTIK AZINLIK”

Artık telefonunu ekseriyetle çantasında taşıdığını ve telefon ve cüzdanın çalınmaması için çantasını önünde taşıdığını lisana getiren 41 yaşındaki oyuncu, “Bütün taksiciler bu biçimde demiyorum fakat güzel taksiciler artık azınlık. Şayet takside bir şey unutursanız geri gelmez, lütfen dikkat edin” sözlerini kullandı.

Son olarak 2013 yılında ‘3 Bayan 3 Yazgı’ sinemasında rol alan İstek Oş, kaybettiği telefon ve yeni aldığı telefonla birlikte ziyanının 10 bin TL’yi geçtiğini söylemiş oldu.